Application Security Testing

Powered by Veracode

Contact

Door de vergaande integratie tussen de verschillende Veracode modules en workflow pakketten/IDE maak je optimaal en efficiënt gebruik van de functionaliteit. Ook ieder voor zich zijn de Veracode deeloplossingen 'best-of-breed. Low false positive rates en snel resultaat.

Veracode is de grootste leverancier van Application Security Testing ter wereld. Veracode staat dit jaar voor de 9e keer op rij in het Leader-quadrant van Gartner.

QuiVidet is in meerdere Europese landen Enterprise Partner voor Veracode oplossingen en trainingen, oa. in Nederland, België, Luxemburg en Denemarken.

Binnen Nederland wordt Veracode gebruikt door beursgenoteerde ondernemingen, grote energieleveranciers en financiële instellingen.


DAST

Met Veracode Dynamic Analysis kunt u uw webapplicaties scannen, de kwetsbaarheden vinden die kunnen worden misbruikt en deze problemen onmiddellijk oplossen.

De mogelijkheid om duizenden applicaties tegelijk te testen, samen met zeer nauwkeurige resultaten en uitgebreide begeleiding bij herstel, helpt u de risico's te verkleinen.

SAST

Veracode Static Analysis biedt snelle, geautomatiseerde feedback aan ontwikkelaars in de IDE- en CI/CD-pijplijn, voert vóór implementatie een volledige policyscan uit en geeft duidelijke richtlijnen voor het snel vinden, prioriteren en oplossen van problemen.

SCA

Met Veracode Software Composition Analysis kunnen dev-teams profiteren van Open Source-bibliotheken zonder de risico's te vergroten.

Met een sterke focus op zichtbaarheid, beveiliging en governance helpen we dev-teams veilig te innoveren met Open Source, de snelheid te behouden en veilige applicaties te leveren.


Ervaren businesspartner 

Als Veracode partner met de meeste ervaring in Nederland zijn wij goed in staat een gedegen advies te geven dat tegemoet komt aan wat u echt nodig heeft om de risico’s te reduceren. Ook na implementatie blijven we graag betrokken.


Veracode Pricing

Anders dan bij andere marktpartijen zijn de Veracode oplossingen 100% SaaS-based.

De prijzen van Veracode zijn daardoor ‘as is’, er zijn geen kosten achteraf voor installatie, aanschaf of beheer van appliances of servers. Allemaal zaken die bij andere vendoren wél los in rekening worden gebracht.Geen verrassingen achteraf

Updates zijn bij de prijs inbegrepen. Ook integraties met de meeste workflow pakketten zijn al bij de prijs inbegrepen. We geven vooraf duidelijkheid over wat er wél en niet mogelijk is. Er zijn geen extra kosten per scan. Het aantal users speelt ook geen enkele rol.Functionaliteit en MBs

Het prijsmodel van Veracode is gebaseerd op de gevraagde functionaliteit en omvang van uw code in MBs. Competitive upgrades

Bent u gebruiker van een concurrerende oplossing voor Application Security Testing, en bent u toe aan iets beters?

Door onze jarenlange ervaring in deze onderhandelingen en onze grote installed base kunnen we altijd een goed resultaat voor u bereiken.

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een competitive upgrade.3.000 bedrijven gebruiken Veracode om hun bedrijf te laten groeien.

Doe mee en laat devsecops voor u werken!