Application Security Testing

 

Contact

Door de vergaande integratie tussen de verschillende modules en workflow pakketten/IDE maak je optimaal en efficiënt gebruik van de functionaliteit. Ook ieder voor zich zijn de door ons geselecteerde deeloplossingen 'best-of-breed. Low false positive rates en snel resultaat.

QuiVidet is in meerdere Europese landen actief met grotere projecten op het gebied van Application Security Testing.

Wij ondersteunen beursgenoteerde ondernemingen, energieleveranciers en fintecs bij het sneller opleveren van veiliger software.


DAST

Met Dynamic Analysis kunt u uw webapplicaties scannen, de kwetsbaarheden vinden die kunnen worden misbruikt en deze problemen onmiddellijk oplossen.

De mogelijkheid om duizenden applicaties tegelijk te testen, samen met zeer nauwkeurige resultaten en uitgebreide begeleiding bij herstel, helpt u de risico's te verkleinen.

SAST

Static Analysis biedt snelle, geautomatiseerde feedback aan ontwikkelaars in de IDE- en CI/CD-pijplijn, voert vóór implementatie een volledige policyscan uit en geeft duidelijke richtlijnen voor het snel vinden, prioriteren en oplossen van problemen.

SCA

Met Software Composition Analysis kunnen dev-teams profiteren van Open Source-bibliotheken zonder de risico's te vergroten.

Met een sterke focus op zichtbaarheid, beveiliging en governance helpen we dev-teams veilig te innoveren met Open Source, de snelheid te behouden en veilige applicaties te leveren.


Ervaren businesspartner 

Als partner met veel ervaring op het gebied van Application Security Testing zijn wij goed in staat een gedegen advies te geven dat tegemoet komt aan wat u echt nodig heeft om de risico’s te reduceren. Ook na implementatie blijven we graag betrokken.


Geen verrassingen achteraf

Updates zijn bij de prijs inbegrepen. Ook integraties met de meeste workflow pakketten zijn al bij de prijs inbegrepen. We geven vooraf duidelijkheid over wat er wél en niet mogelijk is.


Competitive upgrades

Bent u gebruiker van een concurrerende oplossing voor Application Security Testing, en bent u toe aan iets beters?

Door onze jarenlange ervaring in deze onderhandelingen en onze grote installed base kunnen we altijd een goed resultaat voor u bereiken.

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een competitive upgrade.
Doe mee en laat devsecops voor u werken!