Onafhankelijk en pragmatisch  

 

Contact

Qui videt?
Onze bedrijfsnaam betekent 'hij die ziet' in het Latijn. Zien staat aan het begin van bewustwording en keuzes maken. Technische maatregelen bieden onvoldoende bescherming tegen cyberthreats. Met firewall en antivirus kom je er allang niet meer. Maar wat dán? Steeds weer pleisters plakken of ....tot de juiste inzichten komen, en daarop adequaat kunnen doorpakken?
10 jaar geleden opgericht in het Brabantse Oosterhout heeft QuiVidet inmiddels grootzakelijke klanten op vier continenten.

Slagkracht
Onderdeel van de MonkeyTail Holding waarin een aantal innovatieve tech-bedrijven samenwerken, 35 enthousiaste medewerkers staan klaar om je te ondersteunen. Diverse specialismen met als verbindend element een andere manier van naar de wereld kijken.

Eigen Research & Development
Wij ontwikkelen in-house cybersecurity tooling, en verrichten zelf research naar de nieuwste criminele technieken. Wij begrijpen de concrete bedreigingen en de techniek door en door. Dat leidt tot creatieve oplossingen die beter aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Geen luchtfietserij
Het team van QuiVidet bestaat uit zeer ervaren ICTers, die zich gedurende hun loopbaan in cybersecurity vraagstukken hebben gespecialiseerd. Dat leidt tot pragmatisch advies waar je ICT afdeling mee uit de voeten kan. Niet alleen maar whiteboard sessies, maar schouder aan schouder werken aan oplossingen die staan als een huis.

Open en direct
Wij geloven in de kracht van Open Source/Open Standaarden, en in directe communicatie.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Bij QuiVidet besteden wij een vast gedeelte van onze tijd aan projecten die geen directe bijdrage leveren aan de profit & loss. Wij geloven namelijk dat er meer is in het leven dan geld verdienen. In alle vrijheid zaken doen en communiceren bijvoorbeeld.

Juni 2018 hebben we een omgeving opgezet die het Nederlandse bedrijfsleven waarschuwt voor defacements en hacks. Elk jaar versturen we duizenden alerts naar organisaties die opduiken in onze monitoring van hackers. Op ons blog vindt u meer informatie over deze projecten.

   Opgericht in 2012      Onafhankelijk      Eigenwijs      Pragmatisch    


Ook op zoek naar betere inzichten en visibility?

Laten we het gesprek aangaan.